O altă poveste…

Se lăsă toamna în vara inimii tale şi totul se ofileşte, până şi miracolul în care credeai. Ai ales să-ţi închizi ochii pentru a nu mai privi cum se schimbă anotimpurile…

 Eşti întemniţată într-un corset care te strânge mult prea tare şi inima ta nu mai are putere să mai bată. Strasuri lucesc în lumini necunoscute şi voalurile rochiei îţi sunt colivie: caravana care te poartă de colo-colo într-o lume în care nu-ţi doreşti să trăieşti, pentru că nu ţi se potriveşte.

 Oglinda aurită din cameră priveşte cum lacrimi îţi curg şuvoi pe faţă, pe gât, pe piept pentru că nu eşti tu în acea rochie care doar te ascunde, deşi arăţi superb.

 Eşti fata care doreşte să alerge, dar mereu se împiedică într-un material inutil. Tu vrei să fii mai mult decât o icoană la care să privească alţii: tu vrei să faci ceva.  Nu te laşi cucerită de şiraguri de perle pentru că singura perlă adevărată este iubirea ta. În inima ta aurul bunătăţii murmură, deşi ţi-ai dori să poată să cânte întregii lumi…

 Orice fată iubeşte strălucirea, dar nu orice strălucire te încununează cu laurii virtuţii. Şi tu iubeşti strălucirea, dar o iubeşti pe aceea care îţi sparge pieptul zi de zi şi aşterne zâmbetul pe chipurile multora.

 Sfâşie-ţi teama de a te elibera şi lasă în urma lanţurile care te sugrumă! Cheia lacătului eşti chiar tu. Crede şi vei putea păşi în lumea în care este nevoie de tine: în lumea reală!

Reclame

43 de gânduri despre “O altă poveste…

 1. Un indemn minunat rostit cu tarie. E un mod de a ne trezi din vis pentru a pasi in sfera realitatii. Insa vrem intotdeauna sa vedem realitatea in dauna visului?
  Dincolo de vis e doar un pas pe care il putem face doar daca vrem cu adevarat. Si totul depinde de noi.
  Frumoasa poveste, sunt impresionat ca de fiecare data. Seara minunata!

 2. E atat de grea asumarea aceasta, a propriei identitati in raport cu ceilalti, cu lumea de afara, dar e, din fericire pentru noi, indispensabila 🙂
  O saptamana faina sa ai!

 3. frumoasa si plina de virtute e alegerea ta pe care o exprimi liber si netagaduit!
  fii invingatoare la capatul deselor incercari prin care ne e menit a trece si cu inima impacata de bucuria optiunii asumate sa poti inlantui si pe altii cu care interactionezi in siragul iluminarii acesteia! Bine pe mai departe! 🙂

 4. O altă poveste…frumoasă, vie, autentică „care îţi sparge pieptul zi de zi şi aşterne zâmbetul pe chipurile multora”.
  Ca un fapt comun / aparţine multora si totuşi atat de individualizat.

 5. Buna, Gabi! Foarte frumoasa povestea pe randurile careia m-ai purtat cateva secunde bune. Ce pot sa iti urez este sa nu apara niciodata lanturile care sa se aseze peste inima ta. Ea sa ramana mereu libera sa iubeasca si sa ofere iubire.

  O zi cat mai frumoasa si cat mai plina de povesti!

 6. Si daca ai zis:
  „Oglinda aurită din cameră priveşte cum lacrimi îţi curg şuvoi pe faţă, pe gât, pe piept pentru că nu eşti tu în acea rochie care doar te ascunde, deşi arăţi superb.”
  DAR:
  „Nu te laşi cucerită de şiraguri de perle pentru că singura perlă adevărată este iubirea ta. În inima ta aurul bunătăţii murmură, deşi ţi-ai dori să poată să cânte întregii lumi…”
  ATUNCI…:

  😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s