Am nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine


Sursa foto aici

Părerea altora… Ce  contează? Contează dacă ea mă consideră copilăroasă sau dacă el mă consideră matură? Pentru mine contează ceea ce crezi tu şi mai mult decât atât am nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine; nu că m-aş putea suprapune exact, precum un suflet autocolant, peste melodia pe care o fredonezi în miile de bătăi ale inimii tale, pentru că sunt imperfectă, dar măcar aş putea cunoaşte ceea ce aceasta adoră.

Vorbesc cu tine ca şi cu un copil care nu-mi înţelege vorba, dar îmi înţelege glasul şi îmi cunoaşte ochii: clipesc şi până ca genele să-mi atingă faţa, tu deja cunoşti lumea lor.

Mă topesc în ploaia care cade din norii tremurânzi în văzduh şi ştiu că undeva printre stropi se ascunde şi mângâierea ta. O caut alergând prin ploaie, dar până ce hainele nu-mi sunt complet ude de căldura picurilor, nu pot să simt cum îmi inunzi şi sufletul. Du ce ai truns în suflet aştept usuc la lumina seninului din marea de aburi ai sufletului tău fierbinte.

Şi te rog, cut cum eşti în frumuseţea ta, ajută nu doar te simt ci şi te şi aud.

Am nevoie aud ceea ce inima ta spune despre mine, Cerule!

 

 

Reclame

50 de gânduri despre “Am nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine

 1. Cerul spune despre noi mai multe decât am putea spune noi vreodată despre noi. Cerul vede în tine o persoană mult mai valoroasă decât te-ai gândi tu vreodată spui că ești. Cerul nu te va dezamăgi și nu îți va întoarce spatele pentru că știe perfect cine ești și ce potențial ai.

 2. „Pentru mine contează ceea ce crezi tu şi mai mult decât atât am nevoie să aud ceea ce inima ta spune despre mine; nu că m-aş putea suprapune exact, precum un suflet autocolant, peste melodia pe care o fredonezi în miile de bătăi ale inimii tale, pentru că sunt imperfectă, dar măcar aş putea cunoaşte ceea ce aceasta adoră.”

  „PRECUM UN SUFLET AUTOCOLANT…”
  Este expresia care te consacra pentru cer, pentru eternitate, aidoma dreptului Iov care spunea in clipe de apogeu de suferinta: „Acum, nu putem vedea lumina soarelui care straluceste in dosul unui nor; dar va trece un vant si-l va curati !”(Iov 37:21)
  Copiaza cerul cu sufletul tau autocolant si te vei detasa de…muritorii de rand de toata mizericordia lumii sablonate-n zbuciumul efemeritatii in care auzi doar falfaitul aripilor innegrite de pesimism si disperare…

  Viziunea t anticipeaza deja o stare finala, binecuvantata, desi neinteleasa pe deplin, dar reala, traita plenar ca o inundatie…

  „nu pot să simt cum îmi inunzi şi sufletul. După ce ai pătruns în suflet aştept să mă usuc la lumina seninului din marea de aburi ai sufletului tău fierbinte.”

 3. „Vorbesc cu tine ca şi cu un copil care nu-mi înţelege vorba, dar îmi înţelege glasul şi îmi cunoaşte ochii: clipesc şi până ca genele să-mi atingă faţa, tu deja cunoşti lumea lor.”

  Cum azi postasem o poezie în care eram un bărbat-copil, ceea ce mi se întâmplă foarte des sau aproape în fiecare zi, pot să spun că textul mi-a plăcut la nebunie. Parcă am auzit-o şi pe Geanina vorbindu-mi. Eu am extrapolat, evident, pentru că tu pornisei de la o cu totul altă idee, acest dialog literar cu cerul, bine conturat, de altfel.

  Gândurile noastre bune, Gabriela, la bună recitire! Gânduri bune şi tuturor musafirilor tăi!

  • Faptul ca textul ti-a placut, „la nebunie”, nu este ceva ce poate fi trecut cu vederea. Ma bucur si-mi doresc ca multi dintre cei care-si petrec cateva momente cu mine si gandurile mele, pe acest blog, sa poata spune ca si tine, Cristian.
   Intotdeauna gandurile voastre bune gasesc usa inimii deschisa. 🙂

 4. Inima ta este deja „parte a cerului”, prin urmare nu e nevoie decât sa o asculți pe ea. Cautarea inimii insa presupune mai multe etape, intr-adevar :

 5. Era o vreme cand nu ma lasa indiferenta parerea altora despre mine.
  Pana intro zi cand am spus:ajunge!
  Gura lumii e sloboda, iar barfa si vorbele aiurea sunt sporturile preferate ale unora!

 6. „Mă topesc în ploaia care cade din norii tremurânzi în văzduh şi ştiu că undeva printre stropi se ascunde şi mângâierea ta” – un text foarte inspirat si foarte frumos! felicitari!

 7. Eu asi spune ca Nicu Alifantis : e prea frumos la tine-n suflet! 🙂

  E frumos, e prea frumos la tine-n suflet
  E tîrziu, e prea tîrziu la mine-n gînd
  Împărtăşim, împărtăşim aceeaşi taină
  Dar nu se ştie, nu se ştie pîna cînd
  (…)
  Sub fruntea mea se face noapte
  În ochii tăi se face zi
  Şi renunţăm să mai cunoaştem
  Ce stele ne-ar putea păzi

  O zi frumoasa!

 8. Cateodata, e rasfat. Cateodata, e nevoie. Cateodata, e sinceritate. Cateodata, e gratuitate. Oricum ar fi, iubesc tacerea si seninatatea din ochi.
  Felictari pentru articol ! 🙂

 9. Cerul are mereu grija sa ne transmita cele mai frumoase mesaje si sa ne ofere cele mai calde mangaieri. Noi nu trebuie sa fim decat putin receptivi la bunatatea si darnicia lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s