Mor unicatele

De multe ori articolele vestimentare unicate sunt mai respectate decat oamenii…

Desi noi suntem unici si imposibil de „copiat” , totusi, uneori ramanem anonimi, iar unele persoane care poate nici nu stiu de existenta noastra, nu dau doi bani pe noi.

Oare faptul ca suntem unici ne da dreptul sa traim crezand ca numai noi contam?

Este de-a dreptul ciudat cum fiecare individ de pe Pamant are impresia ca el este centrul universului… Este ciudat si in acelasi timp greu de combatut, pentru ca ni se pare a fi un lucru atat de normal.

Tindem sa devenim egoisti si asa ne ucidem intre noi si pe noi; asa mor unicatele…

Fiecare dintre noi este o faptura de nepretuit si totusi nu suntem inchisi intr-o vitrina, intr-un muzeu, ci suntem liberi sa iesim afara, sa vedem lumea, sa ne traim viata si sa o riscam. Unii traiesc in palate, iar altii dorm pe strazi, dar toti avem aceeasi valoare, valoarea de om.

Totusi, in continuare mor unicatele. Unele nu au avut dreputul la viata, iar altele nu au avut persoanele potrivite care sa le faca „turul vietii”.

Viata este o jungla si nu o poti intelege doar citind despre ea. Trebuie sa traiesti toate experientele care ti se ofera: uneori esti vanat, iar alteori esti vanator. Trebuie doar ca atunci cand esti victima, sa nu te lasi ucis, iar cand esti vanator sa nu ucizi, ci sa folosesti doar injectii cu somnifer. In viata poti actiona ca un golan sau ca un domn.

Unicatele aleg!

Reclame

11 gânduri despre “Mor unicatele

  1. Nu cred ca toate persoanele se cred centrul universului; daca ar fi fost asa atunci nu ar mai fi existat termenul de egocentrism pentru ca ar fi fost o caracteristica generala a intregii specii.

  2. Poza aleasa de tine imi da fiori de groaza.Nici pentru un milion de euro n-as avea curaj sa stau acolo.
    Nu stiu ce sa spun despre unicate, nu m-am gandit niciodata la mine, la oricine ca este unicat. eu cred ca fiecare dintre noi suntem un micut univers din marele univers si ca depindem unii de altii, de orice exista.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s